Naadloos behang

Van saaie ruimte, naar een inspirerende plek

 • Stevige maar flexibele kunststof (airtex)
 • Eenvoudig schoon te maken
 • Stootvast

Wandvullend en naadloos behang: Vul die lege muren!


Maak van je huis en kantoor een inspirerende ruimte

Waan je aan het strand of in de stad

Maak van je huis en kantoor een inspirerende ruimte met ons naadloos behang. Waan je op Ibiza, in de bergen of aan zee.Met ons naadloos behang beplakken we muren van alle lengtes, met een maximale hoogte van vijf meter.

Ons behang wordt gemaakt van een stevige maar flexibele kunststof (airtex) en kan daardoor tegen een stootje én tegen schoonmaakmiddel. Zo blijft de zee nog jarenlang azuurblauw.


Eenvoudig te plaatsen

Dit kan je zeker zelf!

Hou je van makkelijk? Kies dan voor naadloos behang. Geen gedoe met losse banen die je netjes moet uitlijnen. Het naadloos behang komt in de exacte maat van jouw muur. De lijm breng je aan op de muur en het behang plaats je erop. Zit het even niet goed, haal het eraf en plaats het recht. Makkie dus!

Is je muur niet helemaal recht? Geen probleem. We maken het behang altijd wat groter dan de muur, zodat je genoeg marge hebt!

Naadloos behang leveren we zonder behanglijm. De behangtips, inclusief welke lijm wij adivseren, sturen we je toe tijdens het bestellen.


Naadloos behang bij klanten aan de muur

Klantfoto: Straatje op Samos Griekenland van Elly Damen, op naadloos behang
Klantfoto: Molen "De Gouden Engel" In de avond zon van Paul Franke, op naadloos behang
Klantfoto: Eindhoven Lighttown van Edwin van Aalten, op naadloos behang
Klantfoto: Jan Steen, Vrolijk gezelschap op een terras     , op naadloos behang
Klantfoto: Olifanten van Roos Vogelzang, op naadloos behang
Klantfoto: Verlaten Fontein in Verval. van Roman Robroek, op naadloos behang
Klantfoto: Koe, Schotse Hooglanders, portret, closeup, schotland van Desiree Tibosch, op naadloos behang
Klantfoto: Koeien bij een plas, Gerard Bilders, op naadloos behang
Klantfoto: portrait of a highland cow van Dorit Fuhg, op naadloos behang
Klantfoto: Twee sluierstaart goudvissen, Ohara Koson, op naadloos behang
Klantfoto: De val van Phaëton, geschilderd door Peter Paul Rubens, op naadloos behang
Klantfoto: Stilleven in 't groen, vtwonen van Monique van Velzen, op naadloos behang
Klantfoto: Haarlem: Station Restaurant entree 2 van Olaf Kramer, op naadloos behang
Klantfoto: Oude Gracht en Bakkerbrug, Utrecht van Vintage Afbeeldingen, op naadloos behang
Klantfoto: Het Melkmeisje - Zelfportret, op naadloos behang
Klantfoto: Het Witte Huis in de Oude Haven in Rotterdam van MS Fotografie | Marc van der Stelt, op naadloos behang
Klantfoto: Vincent van Gogh. Rustende boeren, op naadloos behang
Klantfoto: Straatfotografie in Utrecht. De Maartensbrug in Utrecht met voetgangers in de mist van De Utrechtse Grachten, op naadloos behang
Klantfoto: Koeien in oude koeienstal van Inge Jansen, op naadloos behang
Klantfoto: Adriaen van Utrecht. Pronkstilleven, op naadloos behang

Veel gestelde vragen over naadloos behang

Behang valt in onze middelste prijscategorie. Het is prijziger dan vliesbehang, goedkoper dan print op doek. Afhankelijk van het formaat en werk wat je kiest, wordt de prijs bepaald. Als je kiest voor behang, kan je direct jouw maten invoeren en zie je de prijs.

Het is airtex, een flexibele kunststof. Deze fijn geweven polyester doeksoort van 330gr/m² met matte uitstraling beschikt over een grote kleurkracht. Het heeft een krasvaste toplaag van PVC coating wat kreukels en scheuren tegen gaat. Deze toplaag is tevens waterafstotend en biedt dus een goede bescherming tegen oppervlakte beschadigingen.

Door de krasvaste toplaag van PVC coating is het behang waterafstotend.Hierdoor zijn vlekken makkelijk te verwijderen met behulp van een sopje en een vochtige doek. Dat maakt dat naadloos behang bijzonder goed toegepast kan worden voor decoratie op openbare plekken, in horecagelegenheden, in huishoudens of andere plekken waar vuil voor kan komen.

Er komt altijd 5 cm marge aan iedere zijde bij.

Naadloos behang is UV-licht bestendig waardoor de prints niet verkleuren door de zon en ook effen kleuren blijven jarenlang optimaal zichtbaar.

Houd je van makkelijk? Kies dan voor naadloos behang. Geen gedoe met losse banen die je netjes moet uitlijnen. Het naadloos behang komt in de exacte maat van jouw muur. De lijm breng je aan op de muur en het behang plaats je erop. Zit het even niet goed, haal het eraf en plaats het recht. Makkie dus! We hebben de instructies voor je samengevat in deze handleiding.

Is je muur niet helemaal recht? Geen probleem. We maken het behang altijd wat groter dan de muur, zodat je genoeg marge hebt!

Goed om te weten: Naadloos behang leveren we zonder behanglijm.

Check voordat je begint met plakken van het behang nog even de randvoorwaarden voor een strak resultaat:

 • Meng de lijm goed en smeer de lijm op de muur, niet op het behang.
 • Is je muur schoon, droog en spiegelglad? Top! Dan moet het lukken.
 • Airtex heeft een grijze achterzijde (greyback). Eventueel kleurverschil met de achtergrond is hierdoor niet zichtbaar. Je kunt het materiaal daarom prima op gekleurde achtergronden plaatsen.
 • Heb je een muur die veel zuigt? Gebruik dan een hechtprimer of voorstrijk om te zorgen dat de lijm niet in de muur gezogen wordt. Zo voorkom je ook dat het behang krimpt en er lelijke naden ontstaan. Een tipje om te testen of een muur zuigt of niet: spuit er met een plantenspuit op, trekt het water in de muur dan weet je genoeg anders druipt het gewoon naar beneden.
 • Zorg tijdens het behangen dat de temperatuur in de ruimte zo normaal mogelijk is. Dus behang bij voorkeur niet in extreme kou of warmte.

In principe kan het (mits het behang heel goed vast zit), maar we raden het af te doen. Binnenmuren moeten namelijk voldoende glad en egaal zijn voor een optimale hechting.

Jazeker, stuur je foto en wensen per mail naar info@werkaandemuur.nl.

Goed om te weten: Behang is een wandvullend materiaal, dus de foto moet hier wel geschikt voor zijn. Wij kijken graag naar je foto of deze drukgereed is.

We leveren het naadloos behang zonder behanglijm. We adviseren 'Perfax behangplaksel cellulose Ready&Roll Papier en Vinyl', te koop bij de bouwmarkt.

Naadloos behang wordt niet in banen geleverd. Het naadloos behang komt in de exacte maat van jouw muur. Of eigenlijk iets groter: We maken het behang altijd wat groter dan de muur, zodat je genoeg marge hebt!

Op onze site kun je zelf niet een uitsnede selecteren, maar dit doen we graag voor je. Wij maken een voorbeeld aan de hand van jouw gewenste maat en gewenst werk.

Je kunt bij ons in elk gewenst formaat bestellen, ook wanneer het in de punt op zolder is, of achter de verwarming. Neem contact met ons op, we kijken graag met je mee.

Vliesbehang wordt geprint in banen van 47,5 cm. Wij leveren het behang samen met de juiste lijm! Omdat we printen op sterk vliesbehang, is plakken een makkie. Je smeert de muur in met lijm en plakt daar het behang, baan voor baan, tegenaan. Je hebt dus geen behangtafel nodig. Vliesbehang scheurt en krimpt niet. Hierdoor schuif je gemakkelijk de banen op de juiste plek tegen elkaar aan.

Naadloos behang wordt gemaakt van een stevige maar flexibele kunststof (airtex) en kan daardoor tegen een stootje én tegen schoonmaakmiddel. Dit behang wordt in een groot vlak geprint, dat ziet er extra strak uit. Hierdoor zie je geen naden wat bij vliesbehang dichtbij wel te zien is.

Stuur je exacte wensen naar info@werkaandemuur.nl en we helpen je graag verder.

Zijn er vlekken ontstaan op het doek? Deze zijn makkelijk te verwijderen met behulp van een sopje en een vochtige doek. Dat maakt dat naadloos behang bijzonder goed toegepast kan worden voor decoratie op openbare plekken, in horecagelegenheden, in huishoudens of andere plekken waar vuil voor kan komen.

We leveren montage op lokatie enkel vanaf 10m2. Onze ervaring is dat je het naadloze behang ook makkelijk zelf kunt monteren; het kan namelijk niet scheuren. Bij het behang leveren we een uitgebreide handleiding voor de montage. Als je eerder hebt behangen dan is ook ons naadloze behang piece of cake.


Goed om te weten: Montage op locatie kan alleen in Noord Holland, Flevoland, Utrecht en Zuid Holland. De exacte prijs hiervoor berekenen we graag voor je. Mail je gegevens naar info@werkaandemuur.nl en we helpen je graag verder!

Het behang wordt in een stevige koker verzonden. Hierbij wordt een uitgebreide handleiding voor montage meegeleverd. Een koerier komt het pakket bij ons ophalen en brengt het direct bij jou thuis of op kantoor. We werken met koeriersdiensten die gewend zijn om met kwetsbare pakketten om te gaan, dus dat zit wel goed.

Ben je niet thuis? Dan laat de bezorger een briefje achter en kan er een afspraak gemaakt worden om een nieuwe levering te plannen.

Natuurlijk kan er altijd iets gebeuren tijdens een verzending. Is je pakket toch beschadigd tijdens transport, neem dan contact met ons op en wij lossen dit dan snel en correct op.

In het algemeen ontvangt u het pakket tussen de 5 en 8 werkdagen. Heb je een spoedje? Neem contact met ons op!

Je kunt bij ons in elk gewenst formaat bestellen! Oké de minimale afmeting is 50 x 47,5 cm. Vanaf dit formaat geef je gewoon de maten op die je wilt hebben. Bij behang is de muur leidend van de maat. Wil je vooraf een uitsnede zien of het resultaat zien? Neem contact met ons op.


Heb je op deze pagina gevonden waar je naar op zoek was?

Ja